Chinooks Eventyr

Vinter Aktiviteter

  • November – Mai
  • +/- 3 t.
  • Familievennlig
Hundekjøring på Beitostølen, Norge | Beito Husky Tours
;
Hundekjøring med barn, et flott familieaktivitet | Beito Husky Tours
;
Hundespannkjøring på Øyangen,  Beitostølen | Beito Husky Tours
;
Hundekjøring tur i Valdres | Beito Husky Tours
;

Halvdagstur hundekjøring på Beitostølen

Guidet hundesledetur i en av Norges fremste familie destinasjoner. Besøk hjemmet til våre flotte firbeinte venner, bli bedre kjent med Alaska Huskyer som trekkhund og lær deg å styre eget hundespann mens du blir veiledet gjennom vakker snødekt villmark i hjertet av Fjell Norge.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Linkedin
hver dag kl. 10:00 og kl. 13.15
  • Voksen: Fra 1.400 NOK
  • Barn (6–14): Fra 950 NOK
  • Barn (0–5): Fra 450 NOK

Sjekk tilgjengelighet
og bestill online!

BOOK

Tur Program

Høydepunkter

Opplev hundekjøring ved foten av Jotunheimen. Et unikt, spennende og lærerik eventyr, ledet av en erfaren instruktor, i et magiskt landskap.

Besøk våre snille og sosiale huskyer og lær mer om Alaska huskyer som sledehunder. De er i hvert fall klare til å få deg som deres ny beste venn!

Bli med på å gjøre klart eget spann og lær deg å kjøre ditt eget spann gjennom snødekt landskap. Få en omvisning og et nytt perspektiv på det lokale naturen i fjellregionen Valdres.

Hundespannturen passer for de fleste som ønsker å tilegne seg nye erfaringer og oppleve noe nytt.  Ta gjerne med venner og familien. Barna vil elske å være med på hundekjøring. 

Det blir anledning til å dele gode historier rundt bålet. Vi spanderer varm drikke og kjeks!  Spør guiden din alt du måtte lure på om hundekjøring og trekkhunder.

 

Det du skal oppleve

Dagen begynner ved hundegården vår i Beito. Vi hilser på alle hundene og tar oss tid til å bli kjent med våre firbeinte turkamerater. 

Du vil bli instruert i hvordan man sele på hundene og hvordan man setter opp spannet.  Instruktøren vil deretter gå gjennom alt du trenger å vite for å kunne styre spannet selv. Når alt er klart, setter vi av gårde. Det er da du vil oppleve den rå styrken som finnes i et hundespann! 

En erfaren guide fører frem med spannet sitt hele veien. De andre vil følge naturlig etter.  Guiden -uoppfordret eller på forespørsel- gi riktig veiledning og anbefalinger til gjestene underveis. Det vil også bli anledning til å stoppe flere steder under turen for å nyte noen av de natur attraksjonene vi passerer.

Vanligivis deler to personer et spann. En vil sitte på gode og varme reinskinn mens den andre styrer spannet. Fører og passasjer vil kunne bytte plass underveis og etter ønske. Hvis du ikke ønsker å styre din egen slede, kan du være med i sleden hele tiden. Meld i så fall fra til oss, slik at vi kan planlegge deretter.

Turen er ca 12 km lang i flott og variert terreng (varigheten vil variere avhengig av vær- og snøforhold samt gruppens ferdigheter, bland annet)

Guidene våre er erfarne turledere og hundekjørere. De vil sørge for en trygg, morsom, miløjvennlig og lærerik opplevelse for alle.

 

Vi anbefaler

Forleng opplevelsen med en villmaksmåltid rundt bålet, eller i vår Husky Dome (må forhåndsbestilles)

Chinnoks Eventyr er en av de mest populære vinter aktivitetene på Beitostølen. Bestill gjerne turen din i god tid for å sikre deg plass! 

Planlegger du en blåtur, jentetur, guttetur eller et annet spesielt arrangement? Ta kontakt med oss for en privat tur, skredesydd dine behov.

Har du lyst til en lengre hundekjørings-opplevelse? Ta en titt på Heldagstur eller våre overnattingsturer med ekspedisjonspregg. 

 

Ta med

VIKTIG Å HUSKE

For å sikre en god og trygg opplevelse for alle, er det viktig at du sørger for å kle deg til å tåle de norske vinter forhold. 

Det er spesielt viktig at du sørger for at barna har nok med vinterklær.

Ta gjerne med ekstra mat / drikke til turen.

Hvem kan bli med

VIKTIG

Tidligere erfaring ikke påkrevd for å bli med på denne tur.
Alt som trengs for å kunne lære seg å styre egen slede, er en god kondisjon og god balanse.

Denne er en instruktiv og praktisk opplevelse som forutsetter en disposisjon til å lære noe nytt. Det er derfor viktig å ha læringsvilje og følge guidens instruksjon hele tiden.

Barn er velkommen på tur, sammen med en voksen. I utgangspunkt skal barn under 14 år, av sikkerhetsmessige årsaker, sitte på i sleden.

Ta kontakt med oss på forhand før du bestiller tur for barn under 6 år.

Gravide kan ikke delta i hundespann turer arrangert av Beito Husky Tours.

BESTILL NÅ!

Andre populære opplevelser

Bli inspirert!

Lokes Heldagstur -hundekjører for en dag-

Lokes Heldagstur -hundekjører for en dag-

Opplev samspill med hundene og...

Howling Huskies

Howling Huskies

Kan du forestille deg å stå bak din hundeslede...

Fangstmannsruta

Fangstmannsruta

Trugetur med guide og trekkhund. Isfiske etter...

Mangler du noe?

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller har et forslag

Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer