Personvernerklæring Beito Husky Tours

Personvernerklæring

SAMMENDRAG

Vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven og personvernerklæringen vår.

De fleste opplysningene vi samler inn er opplysningene du selv gir oss når du fullfører en bestilling eller melder deg inn i vårt nyhetsbrev/ blogg.

For å kunne levere tjenestene/ produktene våre, trenger vi noe person informasjon om deg. Det er viktig for oss at ditt personvern ivaretas, og at du forstår hvordan vi bruker personopplysningene dine. I denne personvernerklæringen forklarer vi blant annet hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor, og hva vi bruker opplysningene til. Ved å godta personvernerklæringen aksepterer du at vi behandler personopplysningene dine i samsvar med personvernerklæringen.

Personopplysningene dine deles kun med underleverandører/partnere når du bestiller tilleggstjenester fra oss, og kun når dette er nødvendig for å kunne inngå bestillingen. For eksempel, når du bestiller et hotell rom gjennom oss.




1- Hvilken informasjon samler vi inn?

Opplysningene du gir oss

For å kunne gjennomføre en bestilling hos oss, trenger vi bland annet:

- Ditt navn
- Kontakt informasjon
- Land / språk

I noen tilfeller vil vi be deg om tilleggsinformasjon vi trenger for den korrekte utførelse av tjenestene våre. Informasjon som alder, vekt, høyde og skostørrelse.

Vi ber deg i tillegg informere oss om evt. andre forhold som kan være relevante for oss for å kunne ivareta sikkerheten under turen. Eksempler på dette er forhold som matallergier, vekt, fysisk kondisjon, graviditet.

Informasjon vi samler inn fra deg er nødvendig for å kunne levere tjenestene på en trygg måte.

I bestillingsprosessen benytter vi et program som heter CheckFront for å samle inn informasjon. Opplysningene du legger inn via CheckFront blir kun synlige for oss.


Opplysninger vi registrerer når du bruker nettstedet

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å øke brukeropplevelsen og statistisk analyse. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i en nettleser. Dette er standard internett-teknologi som benyttes på de fleste nettsteder i dag. Hensikten er å bruke informasjonskapslene til å bevare data relatert til brukerens preferanser og kontoinnstillinger, samt til å evaluere og sammenstille statistikk om brukerens aktivitet. De fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan når som helst avslå bruken av informasjonskapsler ved å gjøre endre innstillingene i nettleseren til ikke å godta informasjonskapsler. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte steder ikke fungerer optimalt.

Vi benytter Google analytics analyse verktøy.
Den registrerer informasjon i forbindelse med din bruk av siden, blant annet domenet som siden blir besøkt fra, hvilken nettleser som benyttes, varigheten av besøket, IP-adresse, enhetsinformasjon, informasjonskapsler, tidspunkt for besøket, informasjon om geografisk posisjon og hvor lang tid det tar for deg å gjennomføre oppgaver i siden.

Data anonymiseres eller endres IP-adressene slik at besøkende på nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson.


Opplysninger vi samler inn fra andre

Dersom du bruker PayPal for å fullføre en bestilling hos oss, mottar vi informasjon om kjøpstidspunkt og beløpet som ble betalt. Vi mottar ingen ytterligere kjøpsdetaljer.




2- Hvordan vi bruker personopplysningene dine

Gjennomføring av avtalen med deg

Vi bruker personopplysningene dine for å sevillaistrere din bestilling eller kjøp av tjenester, samt for å kunne levere tjenesten som avtalt.


Oppfylling av en lovlig forpliktelse

Vi lagrer faktura data i samsvar med gjeldende regnskapsregler.


Utvikling, forbedring, statistikk og måling

Informasjonen blir brukt til å bedre forstå hvordan brukerne våre finner oss på nettet og bruker vår hjemmeside, med det formål å kunne forbedre bruker opplevelsen og optimalisere søket Informasjonen blir også brukt til andre forsknings- og analyseformål.


Markedsføring

Ved å melde deg inn i vårt nyhetsbrev eller blogg, vil vi kunne sende markedsføring per e-post, SMS eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Slik markedsføring skjer alltid innenfor rammene av markedsføringsloven. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst.




3- Hvordan vi deler personopplysningene dine

Generelt

Vi deler bare personopplysningene dine med andre hvis det er nødvendig for å gjennomføre tjenesten, ved bestilling av andre part tjenester (for eksempel når du bestiller en pakkereise som innebærer en bestilling av et hotell rom), eller vi skulle være forpliktet til slik deling i henhold til lov, forskrift eller rettslige prosesser.


Enhver deling utover slik deling som nevnt i dette punktet krever ditt samtykke.


Om PayPal

Dersom du benytter deg av PayPal for å gjennomføre en transaksjon til oss, vær oppmerksom på at du går ut av hjemmesiden vår og inn i en annen tjeneste. Det er viktig at du leser PayPal personvernerklæring.




4- Innsyn, retting og sletting av personopplysninger

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg. Disse opplysningene er nødvendige for å kunne levere tjenestene. Hvis noen av opplysningene vi har registrert om deg ikke er korrekte, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Du kan også når som helst trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp. Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.



5- Informasjonssikkerhet

Vi har gjennomført organisatoriske og tekniske rutiner og tiltak som skal sørge for at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, ikke endres utilsiktet, og at de er tilgjengelige ved behov.



6- Behandling av person informasjon

Beito Husky Tours AS, organisasjonsnummer 989424912 er behandlingsansvarlig. Vi kontaktes på e-post: eller telefon: +4791705497

Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer