Beito Husky Villmarkstur

Overnattingsturer

  • November – Mai
  • 2 dager
  • Middels
To dagers villmarkstur med hundespann fra Beitostølen | Beito Husky Tours
;
Opplev hundekjøring i Norge | Beito Husky tours
;
En ekte villmarksopplevelse i hjertet av Fjell Norge | Beito Husky tours
;
Hundekjøring på Beitostølen | Beito Husky Tours
;

2 dagers overnattingstur med hundespann

Opplev hundekjøring i et nøtteskall. Villmarkstur med overnatting i nærområdet rundt Beitostølen og Langsua National Park

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Linkedin
  • Share on Google+
12-13 Feb / 26-27 Apr / 6-7 Mai
  • Voksen: 7.000 NOK
  • Barn (6–14): 5.500 NOK
  •  

Sjekk tilgjengelighet
og bestill online!

BOOK

Tur Program

Høydepunkter

Den perfekte villmarksopplevelse for alle som ønsker mer enn en dagstur. To hele dager med hundekjøring og villmarksovernatting i hytte/støl på fjellet. Du vil komme tettere på naturen og få innblik i hundekjørings verdenen.

Et kompakt evetyr med lav terskel og bratt læringskurve!

Opplev nærområdet rundt Beitostølen på en ny og spennende måte. Med utgangspunkt i vår kennel i Beito, har vi tilgang til flotte fjellområder innen en dagsetappe med hundespann.

 

Det du skal oppleve

Dag 1

På formiddagen treffes vi ved vår kennel for en introduksjon. Etter at personlig- og fellesutstyr er gjennomgått pakker vi alt klar.

Når alt er pakket, kjører vi dit hvor veiene tar slut tog villmarken tar over. Sledene er klare,  hundene ivrige og vi kan ikke vente med å komme oss av gårde!

Det enkleste er oftest det beste! Vi kjører i nærområdet rundt Beito / Beitostølen / Langsua / Valdresflya. Ruten avhenger av rådende vær og snøforhold. 

Alle deltar aktivt i de daglige rutinene.  Å ta være på hundene sine er selve grunnlaget hundekjøring baserer seg på, og en veldig givende opplevelse. 

Ved skumringen ankommer vi vårt turmål. Vi overnatter i en koselig støl på fjellet, vekk fra alt. Gjør deg klar til en genuin "Back to basics" opplevelse, uten strøm, innlagt vann og Wi-Fi tilkobling. En varm dusj må også vente til neste dag.

 

Dag 2

Dag 2 begynner vi med en solid frokost for hunder og mennesker. Vi pakker alt og vender snutene hjemover. Ligger forholdene til rette vil vi bruke en heldag på fjellet før vi returnerer til Beito før kvelden.  

OBS! Overnatting I telt kan skje dersom vær- og/eller snøforholdene tilsier det.

 

Vi anbefaler

Vi foreslår at du bestiller en ekstra natt I vår Husky Camp dagen før turen, eventuelt bestiller en dagsaktivitet med hundespann. Spesielt dersom du ikke er vant med norske vinterforhold på fjellet. På denne måte vil du få muligheten til å akklimatisere før vi drar ut på turen. Ønsker du høyere standard og komfort, kan vi bestille rom på en av de sjarmerende overnattingsteder i områder, hvor du vil nyte av god mat og fantastisk service!

Etter turen, kan det også være en ide å bli igjen en eller flere dager på Beitostølen og delta I noen av de flotte aktiviteter området byr på: flotte langrennsløyper, to skianlegg og en mangfold av aktiviteter.

Ta med

VIKTIG Å HUSKE

For å sikre en god og trygg opplevelse for alle, er det viktig at du sørger for å kle deg til å tåle de norske vinter forhold.
Usikker på hvordan du skal velge riktig klær? Her finner du gode råd om påkledning.

Hvem kan bli med

VIKTIG

Tidligere erfaring ikke påkrevd for å bli med på denne tur.
Alt som trengs for å kunne lære seg å styre egen slede, er en god kondisjon.

Gravide kan ikke delta i hundespann turer arrangert av Beito Husky Tours.

BESTILL NÅ!

Andre populære opplevelser

Bli inspirert!

Huldreheimen Explorer

Huldreheimen Explorer

Opplev hundekjøring i en av de beste områdene...

Langsua Husky Traverse

Langsua Husky Traverse

Langsua National Park is the newest of the...

* Mush & Ski *

* Mush & Ski *

An off piste, free ride, Randonnee skiing...

Mangler du noe?

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller har et forslag

Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer