Huldreheimen Explorer

Overnattingsturer

  • November – Mai
  • 3 dager
  • Middels
3 dagerstur med hundespann i hjertet av Fjell Norge | Beito Husky Tours
;
Overnattingstur med hundespann Norge | Beito Husky Tours
;
Fornøyde trekkhunder | Beito Husky Tours
;
Nybu i Heimdalsmunnen. Huldraheimen, Norge | Beito Husky Tours
;
Opplev hundekjøring i et av de beste områder i Norge | Beito Husky Tours
;
Glade og vennlige huskyer | Beito Husky Tours
;
Hundekjøring i vakker Langsua Nasjonalpark | Beito Husky Tours
;

3 dagers tur med hundespann i hjertet av Norge

Opplev hundekjøring i en av de beste områdene for turer med hundespann i Norge. I hjertet av fjellheimen, mellom Jotunheimen og Langsua Nasjonal Parkene.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Linkedin
Planlagte turer 2020/21: 18 - 20 December / 18 - 20 januar / 1 - 3 februar / 3 - 5 mars / 9 - 11 mars (FULL) *Andre avganger på forespørsel*
  • Voksen: 9.750,- NOK
  •  
  •  

Sjekk tilgjengelighet
og bestill online!

BOOK

Tur Program

Høydepunkter

Bli med på et ekte vintereventyr i hjertet av Fjell Norge. Oppdag nye og kjente naturområder rundt Beitostølen, bak hundespannet. 

Lær deg å styre din egen hundeslede som en ekte hundekjører.

Opplev det enorme samspillet som oppstår mellom hundene og hundekjøreren, og som ofte er  grunnen til at stadig flere friluftsinteresserte velger hundekjøring som fritidsaktivitetet.

 

Det du skal oppleve

Dag 1

Eventyret begynner ved campen vår i Beito hvor vi vil besøke hundegården og hilse på alle  huskyene. Dagen vil bli brukt til intensiv opplæring i hundekjøring med en heldags hundespanntur i nærområdet som høydepunkt. Du vil tilegne deg grunnleggende kunnskap om hundekjøring, sleder, utstyr, hunder og lære deg å håndtere spannet selv. Alt av utstyr vil bli gjennomgått før vi drar ut på tur gjennom gammel skog, åpne vidder, oppover, nedover og krysning av frosne vann.

Dag 2

Etter første dagens intensiv-opplæring, er vi forberedt på å fortsette eventyret lengre inn i  fjellheimen. Alt ble pakket første kveld, slik at vi kan utnytte de følgende dagene til fulle.

Det bli en kort transport til der hvor veiene ender og villmarken tar over. Sledene og hundene er klare og vi kan ikke vente med å komme oss av gårde!

Vannligvis vil vi starte turen på Garli ved Beitostølen. Vi kjører derfra mot Vinstervannet og krysser over til Skindro og opp til Skreddalen før vi ankommer vårt overnattingsted ved Øysterli, i en tradisjonsrik støl i ransonen av Langsua Nasjonal Park. Vi søker alltid de beste  forholdene og vær/vind har mye å si. Derfor kan ruten bli endret på kort varsel. Fjelltelt og overnattingsutstyr er alltid med, som sikkerhet.

Alle deltar aktivt i de daglige rutinene. Først tar vi hånd om hundene. Våre hardt arbeidende og dedikerte venner fortjener vår fulle oppmerksomhet. Du vil lære deg hvordan du tar best vare på dem. Alt fra oppstilling til skikkelig foring, vanning og ikke minst god hvile. 

Etterpå, varmer vi opp i stølen og gjør klar til middag. Kveldene tilbringes runt bordet i lyset fra ildstedet, gjerne med kortspill og gode historier.

 

Dag 3

Dag 3 begynner vi med en solid frokost for både hunder og mennesker. Turen fortsette i flotte og varierte naturområder. Nå har alle nok erfaring til å kunne flytte fokus til selve  hundekjøringsopplevelsen og bare kose seg bak sleden. 

Sen ettermiddag er vi tilbake ved Beito Husky Campen. 

 

Vi anbefaler

Det er en bra ide å overnatte i området natten før turen. Da vil du være klar og utvil til turens opstart.

Villmarksovernatting i vår Husky Retreat er den perfekte måte å gå inn i villmarksmodus. Sjekk kapasiteten her.

I Beitostølen og omregn finnes det mange gode overnattingsalternativer. Fra høy standard hotel til sjarmerende Fjellsgård. Ta kontakt for oss for råd og tips om overnatting på Beitostølen. 

Ta med

VIKTIG Å HUSKE

For å sikre en god og trygg opplevelse for alle, er det viktig at du sørger for å kle deg til å tåle de norske vinter forhold.

Usikker på hvordan du skal velge riktig klær? Her finner du gode råd om påkledning. Se også vår innlegg om anbefalt utstyr på hundeslede overnattingstur.

Hvem kan bli med

VIKTIG

Tidligere erfaring ikke påkrevd for å bli med på denne tur.

Alt som trengs for å være med, er en god kondisjon, lyst til å lære noe nytt og samarbeidsvilje.

Gravide kan ikke delta i hundespann turer arrangert av Beito Husky Tours.

BESTILL NÅ!

Andre populære opplevelser

Bli inspirert!

Beito Husky Villmarkstur

Beito Husky Villmarkstur

Opplev hundekjøring i et nøtteskall....

Langsua Husky Traverse

Langsua Husky Traverse

Langsua National Park is the newest of the...

* Mush & Ski *

* Mush & Ski *

An off piste, free ride, Randonnee skiing...

Mangler du noe?

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller har et forslag

Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer