Wilderness Accommodation Experience

Overnatting

Wilderness Accommodation Experience
;
Wilderness Accommodation Experience 2
;
Wilderness Accommodation Experience 3
;
Wilderness Accommodation Experience 5
;
Wilderness Accommodation Experience 4
;

Vår unike VILLMARKSHYTTE er en enkel men meget stemningsfull opplevelses-overnatting

Den ligger helt for seg selv på en klippe i skogen, med utsikt over ØYANGEN og SLETTEFJELL

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Linkedin
  • Pris: 1.850 NOK
  •  
  •  

Sjekk tilgjengelighet
og bestill online!

BOOK

Vi mener at alle burde oppleve nærheten til naturen som en eller fler overnattinger i villmarkshytten vår tilbyr. Ett opphold i "villmarkshytten" er en "tilbake til røttene" opplevelse, uten å gi avkall på komfort og atmosfære.

Vi instruerer deg/dere personlig i hvordan dere gjør oppholdet til en perfekt naturopplevelse. Hytta er enkel og geniun uten å være koplet til resten av verden. Varme kommer fra vedovnen og lys fra masse stearinlys. Elektrisitet får vente til i morgen.

Gjør oppholdet komplett med en avslappende privat badstue ved strandkanten. Dersom du er bittelitt gal kan du ta deg en svømmetur, eller rulle deg i snøen. Hvis ikke, er det også fult mulig å bare vaske seg med varmt vann fra berederen. 

Området er avsidesliggende og rolig. Her er vi "langt" fra alt. Beitostølen ligger ca 6,5 km unna med butikker restauranter osv. Sommer og høst kan avstanden kortes ned til 3,5 km.

Sommerstid ønsker dere kanskje å leie en kano for en tur på Øyangen, ellers finnes det et hav av opplevelser som venter. Bading, fiske (fiskereglement gjelder), båtleie, ridning, vandring, via ferrata, pack rafting, sykling osv.

Vinterstid er populære aktiviteter skigåing, alpint, trugeturer og isfiske.

Hytten er utstyrt med et lite og funksjonibelt kjøkken og har alt for å gjøre din "glamping" (glamorous camping) opplevelse komplett.

Ta med

VIKTIG Å HUSKE

Falta texto describiendo si tienen que llevar algo porque no está incluido...toallas, sacos de dormir, cubiertos.. lo que veas.

Hvem kan bli med

VIKTIG

Children are welcome accompanied by an adult.
Max capacity 4 persons.

BESTILL NÅ!

Andre populære opplevelser

Bli inspirert!

Mangler du noe?

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller har et forslag

Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer