Vårt team Beito Husky Tours

Beito Husky Tours er en ledende arrangør av turer med hundespann og naturbaserte kvalitetsopplevelser i Fjell- Norge regionen.

Historien vår begynte for 15 år siden, da vi flyttet fra Svalbard til Beito. Med på flyttelasset hadde vi 15 ekte svalbardianere av type Alaska Husky og en visjon. Siden da har vi utviklet oss til å bli en total leverandør av kvalitets naturopplevelser, hele året. Fra eventyrlige turer med hundespann til trugeturer, isfiske, pack-rafting, kanoturer, kajakk instruksjon, fjellturer med kløvhund, glamping opplevelser og ferden er enda ikke over.


Vår konsept er basert på å skape unike og aktive opplevelser hver gang. Vi engasjerer gjestene våre så mye som mulig i alle prosesser, pirrer deres nysgjerrighet og lærer dem å mestre nye ferdigheter.
Vi har en trivelig kennel med svært vennlige og glade huskyer som elsker å jobbe. For å holde motivasjonen deres oppe, involverer vi dem så langt som mulig i ulike aktiviteter.


Er du interessert i trekkhunder og ønsker å lære mer? Følg vår blogg ”Alt om trekkhunder” .
Besøk vår blogg for våre refleksjoner om opplevelsesbasert turisme, bærekraft og samfunnsansvar.


Vårt Team

Vi jobber for deg og hundene våre

Elisa Sevilla Gründer Beito Husky Tours

Elisa Sevilla

Gründer

Niklas Ulfstedt Gründer Beito Husky Tours

Niklas Ulfstedt

Gründer

Rebecca Armitage guide in beito Husky Tours

Rebecca Armitage

Guide

Cecilie Back og «Ramples» guides in beito Husky Tours

Cecilie Back og «Ramples»

Guider, livvakter og gledesspredere

@beitohuskytours på Instagram

TAG DINE BILDER


Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer