Lokes Heldagstur -hundekjører for en dag-

Vinter Aktiviteter

  • November – Mai
  • +/- 6 t.
  • Middels
Heldagstur hundekjøring i Norge | Beito Husky Tours
;
En “hands-on” hundekjøring opplevelse ledet av profesionelle guider | Beito Husky Tours
;
Ekte hundekjøring opplevelse i Valdres | Beito Husky Tours
;
Sledehund på Beitostølen | Beito Husky Tours
;
Fotograf: Jørgen Kvalsvik
;
Hundespanntur ved foten av Jotunheimen | Beito Husky Tours
;

Kjør hundespann en hel dag i eventyrlige Valdres

Opplev samspill med hundene og Norges vakreste vintereventyr. Lær deg å føre "ditt eget" hundespann gjennom Jotunheimens forgård. Har du litt eventyr i blodet, er dette den perfekte turen for deg.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Linkedin
  • Share on Google+
09.30 hver dag
  • Voksen: 2.300 NOK
  • Barn (6–14): 1.600 NOK
  •  

Sjekk tilgjengelighet
og bestill online!

BOOK

Tur Program

Høydepunkter 

Kjør ditt eget hundespann i et av Norges flotteste fjellområder og oppdag en ny måte å oppleve naturen på. Valdres og Beitostølen er som skapt for hundesledeturer, og er et paradis for alskens vinteraktiviteter.

På denne dagen vil du få et godt innblikk i hundekjørerverdenen. Turen vil bringe deg tett på naturen og hundene samt gi deg en forståelse for kunsten hundekjøring og hvorfor det er blitt så populært i Norge.

Hundenes velferd og samspillet mellom menneske og hund er selve kjernen i hundekjøring. Samhandler du bra med hundene vil du bli belønnet med ubetinget hengivenhet og kjærlighet.

 

Det du skal oppleve 

Dagen begynner med et besøk i hundegården hvor du også vil møte dagens helter. Deretter pakker vi utstyret og forbereder hundesledene for en hel dag i villmarka. Som for alle skikkelige turer er det vær og vind som avgjør mye. Alt etter rådende føreforhold vil vi tilryggelegge mellom 25 og 40 km.

Underveis på turen, tar vi en en lengre pause og forbereder en enkel leir med reinsdyrskinn rundt et bål. Hundene får seg en munnfull mat, og legger seg til ro i snøen for en velfortjent hvile. Guiden viser hvordan man tilbereder et enkelt, næringsrikt og skikkelig villmarksmåltid over flammene. Forholdene ligger nå til rette for å dele noen gode historier. Spør gjerne guiden om det du alltid lurte om sledehunder og hundekjøring!


Dersom en ekte villmarksopplevelse er noe som tiltaler deg og du ønsker å tilbringe en heldag ute med disse flotte dyrene, da er Lokes Helsdagstur noe for deg.

Denne ”hundekjører for én dag” opplevelsen er navngitt etter en av våre veteraner. Loke er fortsatt med og han og vennene står klar til å møte deg i hundegården.

 

Vi anbefaler

Avrund opplevelsen med en overnatting i vår Villmarkshytta. Ønsker dere noe mer  standard   overnatting, tilbyr Beitostølen en mangfold av overnattings muligheter. Ta kontakt med oss for tips og råd.

 

Ta med

VIKTIG Å HUSKE

For å sikre en god og trygg opplevelse for alle, er det viktig at du sørger for å kle deg til å tåle de norske vinter forhold.

Usikker på hvordan du skal velge riktig klær? Her finner du gode råd om påkledning.

Hvem kan bli med

VIKTIG

Tidligere erfaring ikke påkrevd for å bli med på denne tur.

Denne tur har en snev av eventyr og det kreves aktivt deltakelse, samarbeid og en god kondisjon.

Barn er velkommen på tur, sammen med en voksen.  Foreldrene bør evaluere hvorvidt barna er vant til å være ute i norske vinterforhold og tålmodige nok til å tilbringe en hel dag i naturen. 

Vi tilbyr også en familievennlig tur med hundespann. Ta en titt her

Gravide kan ikke delta i hundespann turer arrangert av Beito Husky Tours.

BESTILL NÅ!

Andre populære opplevelser

Bli inspirert!

Chinooks Eventyr

Chinooks Eventyr

Hundesledetur i en av Norges fremste familie...

Howling Huskies

Howling Huskies

Kan du forestille deg å stå bak din hundeslede...

Fangstmannsruta

Fangstmannsruta

Trugetur med guide og trekkhund. Isfiske etter...

Mangler du noe?

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller har et forslag

Denne side bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre din bruker opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av cookies. Les vår personvernerklæring her

Aksepterer